Dag 11- Syskon

Berka. Jag har tre syskon, tre äldre bröder, Klas Jesper och Jonas. Jag har fått stå emot mycket slag som ung om man säger så, nu är den oftast snälla. Dock har jag och Jonas fortfarande våra fighter.. Klas har en dotter vid namn Maja, hon är min ögonsten. De andra två är mest innebandynerds.. Typ det enda de gör om dagarna. Alla tre jobbar på min pappas företag. Ni är mina bästaste!
Fast man skulle kunna säga att jag har fyra syskon till, Sara, Ebba, Gustav och Fanny är i stort sett som mina syskon.. Mycket bråk och mycket kärlek skulle man kunna sammanfatta det hela med.

Årre: Ja, som alla säkert redan vet har jag en bror som heter GUFFI!!!!!!!! :p:p:p:p hehe.. Nejrå, Gustav (någonting i mellannamn) Årehed. 18 barre den 8 januari, stor pojke! Fast märks det... Det drar vi lott om.
Jag och Guffi brukar ha kult med varandra för det mesta, ibland kan jag bli trött på honom, slå honom och det slutar alltid med att han springer gråtandes till mamma med mungiporna nere i golvet. Stackarn..
Jag tycker om honom, oftast faktiskt...
Något ni också bör ha koll på är att jag faktiskt har tre syskon till. Ena heter Berka och andra heter Ebbisch. Berka och jag är tvillingar, medans Ebbisch är något äldre = snart 19 barre. Sist och äger också mest gråhår är FannyBanny. 20 snart 21.. Vilken gammelhagga..
Okej. låt mig vara homo för nån sekund...  Jag älskar er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0