Larrybarry

Har inegenting alls att skriva. Men villl iaf lämna ett fotavtryck här på bloggen.. Händer inte så mkt i Öre. Vi har varit på loppis idag, fyndade ingenting :( Ikväll ska jag och mina syskon + respektive åka in och käka i Öregrund. Sara Å borde komma hem snart. Och idag så får min vän Ebba en liten valpis vid namn Larry. Gulligt värre! Hejdo

PUZZ

oregrynd

Hej Hej Hallååååå.

Sara Å begav sig igår iväg till Amanda Ohlssons stuga som ligger i Älvkarleby. Så hon kommer inte att blogga på några dagar. Men jag skulle hälsa från gozzen iaf..

Jag åkte idag ut till ett regnigt öregrund för att spendera några dagar på mitt sommarställe med en liten skara av familjen. Idag har jag endast myst med Majset, hon är bra fin!

Nu ska jag nog kolla en film medan dom andra sitter ute på altanen och snackelilackar lite.

Hörs imorgon kanske. Tjing!


Maja Linnea Magnusson Berggren hälsar puss! (lite dreggel ingår)


gästblogg by dj, majset och pålle!

YO gozzar!

nu ska vi snart trycka i oss 17 hamburgare var, fast jag tror vi alla vet vem som tar den sista burgarN....inga namn nämnes. som ni ser på bilden så är vi fem rätt fräääsch b rudar som hänger här @ anderssons, redigt fin kåk må jag säga, känner mig lite vilsen bland alla dessa kvadratmeter...
dagen börjades med att pålle missa bussen så alla vi andra fick vänta på det satyget.. sen kom hon in till storstaN och vi begav oss för att kirra lite fiiika, oofan vad nice! om ni inte visste det så har sara (Å) nu mera blivit en otroligt lyckad reklamskådespelare. om ett tag kan vi se henne i huvudrollen i den nya.........wait for it.......wait for it........MER REKLAMEN!!!!!!!!! wow ascoolt. ser fräsch ut i filmen. sen ska jag bara säga att vi träffa en jävligt skän T ant utanför åhlens, hon var arg. resten låter vi vara osagt...ehm fantasiin börjar rinna ut.
juusdet! senare ska vi fem pensionärer lira lite minigolf det blir röjigt, eller blir det?
ja

Nej nu kallar maten, kanske är det hästpulla vem vet, ska ju som sagt äta hambrugare så vad fan varför inte vidga sina vyer lite. såååååååååååååååå klart och betart!!!!!

Puss och klapp och hejdå! hööööööööööööööööörs



Skamsen.. eller var det skansen?

Thjenare..

Fett pinit nu, jag har ju inte bloggat på flera dagar. Men grejen är den att jag seriöst inte har haft tid, hur tråkigt det än låter.

På sommarlovet så skiter jag i veckodagar, så jag har ingen aning om någonting. Som vanligt kan tyckas..
För någon dag sen så ringde min mor mig från stugan och frågade om jag skulle med till hufvudstaden på lite shopping och självklart henkade jag!

Vi shoppade lite och sen så ville min barnslige far gå på skansen, så jag och mammi fick ställa upp för honom.
Men vi pallade inte åka hem så vi tog in på hotell och slaggade över.

Och passande nog så skulle jag på allsång på skansen med mina kompanjoner Minna Räääämsell och Gü aka Gustaf Bäckström. Vi hade en rolig kväll bland Lill Li(lje)ndfors och Christer Sjögren! Härliga människor! Fast jag måste nog erkänna att Mando diao var kvällens kungar.

På tåget hem sen så blev jag tvingad att sova hos Mini hon vågade nämligen inte sova själv.. skämt och sido!
Idag så har vi spelat minigolf och kollat på film.. Kom hem för ett tag sen och har hunnit med en löprunda! HOOOTTTTTTT!

Nu ska jag bege mig till duschen och sedan till Katalin där jag ska äta middag med min bror, hans girl, lilla Maja och min kära gudmor Susanna. Sweeetness!

Förlåt ännu en gång för uselt bloggande... Men looove iaf!

PUSS BIATCHES.
och jag sakanr Sara Å heeeeeeelt ärligt, hur töntig det än låter.

Har du kvar din röda cykel...

Cha cha!

Först och främst vill jag be om ursäkt för våran förtäääskiga uppdatering. B verkar balla ur och det känns nästan som hon står på en tvåcentimeters lång lina och ställer sig frågan om hon tänker fortsätta eller inte... Men jag tuffar fortfarande vidare, mig blir ni inte av med på ett bra tag!

Igår lekte jag med familjen Svahn all day long. Vi hjälpte Fanny att flytta, tyyyyngt men är man stark som mig så är det inga problem! Dock har man svettats som en åsna springandes upp och ner för alla trappor.. Men fint var't det tillslut! On the evening tschajlade vi bara hemma hos Ebbs. Vi codade lite och senare allmänt bara degade.. Myshäng är våran grej!

Idag blir det häng med Majset, Dj, Mickis och Pålle. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på men jag hoppas att det slutar lyckligt iallafall.. Man vet ju aldrig med detta sällskap tänkte jag. Vi ska iallafall ses nån gång efter lunch och har jag fattat det hela rätt blir det grillning senare mot kvällen.
Juuuuste jag och pappa ska fara iväg och kirra jonna till mig också, fan vad fint! Livet på en pinne hörni gozzar. (jonna = cykel på fam. Böggrens språk, oj förlåt menade Berggren)

Ska försöka lova er att det kommer ett blogginlägg framåt kvällen/natten också. För såhär kan det inte förtsätta... Fy skäms!

Här kommer lite bilder från gårdagen. Sänk axlarna, ta ett stadigt grepp om kaffekoppen, andas in genom näsan och ut genom munnen och njut av dessa oemotståndliga bilder.. (Okej, jag kanske ska vakna också..)
Vi börjar om....
... Här kommer några sköna pics från gårdagen. Joina!
Blev lite coolare va? Hope so.

Simma vidare! / Å




Flytt


Dirty thing


Nya stickan


En riktig krigare

Asplund

Men tjenareeeeee.

Igår bestod min kväll utav en mycket efterlängtad brud, ingen mindre än Linnea Asplund. Vi betedde väl oss precis som vanligt. Galet, spårat men också jävligt kul. I början av kvällen gled Christian förbi, då beslöt vi oss för att knalla iväg till Kvarnen och köpa lite candyyy. Det satt inte fel.. (det sitter aldrig fel)

Linnea drog vid 12 nån gång och då försökte jag komma i säng ganska på stört. Jag hade nämnligen ställt klockan på tidiga 09.15 för att bege mig ut på en springtur innan rustrafiken hade vaknat. Men det slog mig senare att då kanske det hade varit bäst att varit ute vid 5 snåret men så jävla morgonpigg är jag inte.. Det gick hur som helst bra och nu sitter jag här svettig och äcklig. Ska hoppa in i duschen för att senare åka hem till Fanny och hjälpa till med flytten!

Undrar ni varför inte B uppdaterade igår (inte för att jag tror att någon är speciellt nyfiken men om det skulle vara någon stackars jävel som undrar) så var det för att hon var och hälsade på släkten.. Nu tänker alla "Jaha, var hon på skansen?" Och då är svaret: JA. Det var hon... Och där har ni anledningen till att hon inte bloggade under gårdagen.



Glöm inte hjälmen när ni cyklar! / Å












Nu räcker det med snygga bilder för idag. Eller kanske för ett helt år föresten...


Mot Uppsala

Hejhejhallååååå!!

Pallante trycket längre så vi begav oss hemåt, jeeefla skönt ska ni veta. Nu har jag duschat och packat upp kläderna och dittan och dattan, toooonight blire Aspluuund. AYEAH!

Jag och Guffa sitter och battlar om vem som kan dunka högst/bäst/skönast musik i denna lägenhet. Jag leder nog ganska stort tror jag, ingenting kan mäta sig med mina högtalare!! Den ni..

Får se när jag tar och träffar min kollega igen, hoppas det dröjer ett tag till, vore skönt.... Imorgon ska jag iallafall luncha med Ebba Svahn och Emma Kylberg, ska bli nizzzz. Något som även sker imorgon är att storasyster Svahn flyttar, så det är nog inte omöjligt att vi glider förbi där och kollar läget och hjälper till att bära en och annan flyttkartong!

På återseénde alla mina små kycklingar! / Å


Hittade världens bästa Eddie på statoil!


På våran roadtrip rullade vi förbi älskade St:Mikaelskolan!


Kolla bruden som ser halvt nerknarkad ut. Vem liknar hon????? Kom igen hur lätt som helst.

At broris crib

Tjena hejsan!

Igår så var jah och amanda på bio, knight and day blev det. Rikigt bra actionrulle må jag säga, och det gör ju inget att Tom Cruise är en rikitg läckerbit. MUMS säger jag bara. (aaa jag vet att han skulle kunna vara min far) men ändå..

Sovde sjukt länge också, vaknade 14. Men det var vi värda! Fick gå och handla frulle eftersom jag är föräldralös.. har ätit nudlar i typ en vecka nu. (Okej jag överdrev)

Idag har jag varit och hälsat på fasters lilla Majsi! Alltid lika glad att se mig haha.. Sen så begav jag mig hem till min andra bror där jag fortfarande håller till, han ska få bjuda mig på middag idag mot att ag hjlper han att diska lite. hans girliefriend kommer nämligen hem från staterna imorgon. Wonderful!

Aja vi hörs när vi hörs söder bröder!

KRAMIZ! /B

Bilden får vänta till ett annat tillfälle, orkar inte leta.. Hoppas ni tycker om mig ändå!

Siljan runt

Hallådär kött och blåbär!

Idag gjorde jag Gustav och Pippi ett impulsåk och for Siljan runt för att få oss en titt på en hel del fina hus. Vi var ända borta i Mora, där vi hälsade på gamla St: Mikaelskolan, saaad.. Därifrån har man många fina minnen (snyft)

Änyhooee (skön stavning)
På hemvägen köpte jag och Pappa sushi till oss, Gustav var som vanligt chicken och tog en sallad... Hur som så smakade det utomordenligt bra.

Nu är vi påväg in till Leksand för att hyra några filmer i detta underbara väder (gaaaaaaaah hell no jävla pungväder).. Jaja kan nog bli skönt med lite filmtittande så jag ska inte klaga.

Nu sitter vi i bilen och bazzzar (misstolka inte) till den nyutgivna dubbelcd:n Absolut Dance Summer 2010.. En riktig superhit må jag säga, hehe..

So looong, bacon is good for me! / Å


bild kommer senare, håll ut era stjärtgozzar.


Kupolen

Yo bigmamas!
Jag saknar inte Sara, inte Amanda eller Amanda heller för den delen.. Skönt att slippa dom ett tag faktiskt......... NOT.
Faktiskt så saknar jag er, men jag är snart hemma.. Håll ut!

Idag har jag och Pippi haft en "dotter och pappa dag" som vi brukar kalla det. Vi tog snabba volvon och begav oss till kupolen där det blev en hel del shopping. Pappa köpte en ralph lauren piké till sig och en peaktröja till Mimma (även mamma har ett jättemoget smeknamn). Jag fick ett linne, en farfarströja, en väska och en stickad tröja. Skulle även ha köpt en tröja från Gina men självklart är dessa lantgossar lite efter i utvecklingen så det som finns hemma i Uppsala har ju självklart inte lyckats exporteras hit ännu... To bad men jag överlever nog (förhoppningsvis).

Nu ska jag och Pippi fixa krubb! Guffi vet jag inte vart han håller hus, och Mimmi är hemma och jobbar.... Samlat crew? Njaaaa inte that much va?

Kvällen kommer även bestå av en springtur, jag är så hurtig!

Hej så länge, pilla inte på köttet för mycket! / Å
Ps. Pappa hälsar. Ds.


Du och jag Pippi <3


MandiPandi

Tjeeeeeeeeeeeenaere mannen.

Förlåt alla mina fans för dåligt uppdaterande ännu en gång.. Igår så begav jag mig hem från stugan för att spendera några dagar hos Mandiehoe aka Amanda Henningsson. Igår var vi hemma hos mickan med lite trevligt folk sådär i all enkelhet. Men vi sakande våran kompanjon Sara Å.

Jag har precis som Å också börjat läst en bok, känner mig mkt sofistikerad. Berts känsliga kyssar... Nej driver ba, Linda Rosing - Den nakna sanningen. Mycket seriös men helt klart läsvärd.. (Men guuuuuud, jag driver) fast den är bra faktiskt.

Idag ska Jag AH och AHH kanske gå på bio, det är ju alltid trevligt liksom.. Men vi tycker att gossan Å borde bege sig mot storstaN snart. MISS YA! (drev igen)

Aja nu ska vi dega ännu lite mera. Ha det så kult på restaurangen! Hejdå / B

Amandi hälsar också.



Träffade två trevliga araber i Egypten i höstas.. Riktigt söta faktiskt.


Cold around me

Tjänna mannen! (endast ebba och sara förstår) eller aa Fredrik Holtz också haha fnizz..

Nu har jag varit nere på brännbollen och grillmyzet. De va niz. Jag och Frida var domare på brännbollen och såklart förlorade det laget som inte vann!!!!!!! Hehe..
Hela ligan sitter kvar där nere men Gustav var tvungen att skjutsa hem mig på fyrhjulingen och anledningen till det var att jag frös som en styckad gris. (Ja jag vet att man säger stucken gris men jag tycker att styckad lät mer passande i just detta sammanhang..)

Min kollega Sara är sämst på att uppdatera, men reta henne inte för det då blir hon bara ledsen och börjar gråta.. Ingen bra idé för jag orkar inte trösta..

Snart ska jag kolla om det är något bra på burken, är det inte det vilket inte skulle förvåna mig så har jag två alternativ. Ett: Jag går ner till grillmyzet. Två: Lägger mig och läser.

Jag har även kommit på att jag längtar hem.... Redan, detta håller inte. Jag vill hem till Michis men kan inte, damp damp damp..

Hejdå / Å


14 år till salu

Hej!
(stelt)...
Hejdå!
(ännu stelare)...

Haha okej vad håller jag på med....


Tjabbatjo på er!
Hopefully you feel good. Det gör iallafall jag! Today skulle det vara skitbra väder enligt väderlägsrapporten... Och visst solen skiner och det är inte ett enda moln på himmelen men det är sjuuuukt kallt i luften, får inte riktigt ihop det?

Så jag sitter inne och fortsätter nöta på min nyinförskaffade bok "14 år till salu". Rekommenderas!

Ikväll är det grillfest i byn samt brännboll, kan nog bli ganska kul. Imorgon ska vi till kupolen i Borlänge. Hörde jag shopping??? Mmmmm göttmos.

Buss och kran! / Å


Veckans babe


Dålig uppdatering av B

Tjenare Gozzar!

Förlåt för riktigt uselt bloggande idag, men har inte haft tid. (Upptagenb-rud.blogg.se) nej skämt och sido, jag har inte gjort ett pizzzzzzzz.. men har precis som min bloggkollega haft bloggtorka hela dagen. Tråkigt medn sant.

Just nu har vi alla våra grannar här hos oss, vi har käkat och nu så badar vi badtunna. Termometern står på 42 grader för tillfället, toooooooooooooooo HOT.

Nu måste jag gå och socialisera mig lite.

Hörni.. Take care nu alla där ute.

Kizzzes / B


Skulle egentligen haft en bild på min otroligt snygga häst som jag ritade, men råkade trycka på fel så jag fick upp min vän amandas snygga häst, utan ironi!

C/o Segemyhr

Tjabba guys!
Jag och pappa sitter bänkade framför tvn och kollar Segemyhr, detta är livs! Gustav har dragit sig till storJacob som väl är en del av hans kvällsrutin.
Snart bär det ut på en springtur, ska faktiskt bli skönt!

Har bloggtorka, vilket inte alls passar in till själva bloggnamnet. Fy skam! Men ska jag vara ärlig så var själva ideèn att vi skulle heta Brainfreeze, eller aa vi hette till och med det i något dygn (fniss). Men sen hände något som faktiskt är ganska känslomässigt så jag avstår från att gå in på detaljer men det slutade iallafall med att vi var tvugna att göra en ny blogg och där av det nya fina Brainstoorm.

Men en önskan av mig är att vi kan ju låtsas som att bloggen heter Brainfreeze, bara för idag? Ok?



B-ruden med bloggtorka/ Å



Två assköna monster. Kan upplevas lite läskiga men är egentligen helt ofarliga..


Leksand för hela slanten

Tjena våra fans.
Imorse vid åttasnåret begav sig jag och min far till Leksand, nu sitter jag här med bror min på altanen och har precis käkat lurre, tortilla mannen... tortilla!

Ikväll blir det en löprunda och efter det blir jag belönad med pannkakor, inte illa va?
Statistiken börjar sakta men säkert stiga och det är allt annat än negativt så fortsätt så era kebabnissar..

På återseénde, jag ska faktiskt sätta mig och läsa en av mina två böcker jag fick av Pippi idag (pappa för er som inte vet vilket otroligt moget smeknamn min familj givit min far)...

Sköt er / Å






Bildbomb!!!! Okej jag ska inte överdriva.. Tre ohyggligt söta bilder på dom tre vännerna och Sara.... Bilderna hör dock inte alls ihop med detta inlägg så det får ni ha i baktanke. Anledningen till denna totalkatastrof är att jag glömde min usbsladd hemma och kan därför inte uppdatera er om hur allt är och ser ut precis exakt just nu. Jag hoppas detta inte gjorde att hela dagen rasade för er, för i sånt fall kanske jag sätter mig på tåget och hämtar sladden, allt för er.............
Hej så länge


gustav å

Yahman!

Sara är en tönt men jag tkr om henne ändå..

Idag har jag degaaaat gal1 med mis padres, mina bröder drog sig hemåt idag, skönt kan tyckas.. nejdå miss U.
Eller jag har inte bara degat idag, jag har även varit inne i Öregrund och käkat lurre. Oxfilépasta blev det för min del, helt OK god. Men blev inte riktigt mätt (förvånande? naaaj) så jag pallrade mig och köpte en glass som var desto godare. MUMS

Snart ska jag nog ta min feta röv ut på en springtur om jag orkar, eller så stannar jag inne och käkar chips.. vilket dilemma.

Aja nu ska jag nog kolla en rulle.

CIAO! / B

Jag saknar Guff jättemycket.. Jag antar att han läser bloggen så HEEEJ GUFFI! <3


Cooler than me

Tjenare bröder!
Nu har madre och padre anlänt, skönare än vad jag trodde det skulle bli faktiskt... Jag menar det är ju jobbigt att sköta disken och tvätten själv, inte minst laga maaaat, inte sant (?) haha.

Jag sitter och lyssnar på musik och sjunger självklart med. Sara tycker att jag borde börja sjunga i en "alla kan sjunga" kör, men jag är ganska pessimistisk till den idéen faktiskt. Okej att jag tycker att det är kul och sjunga men jag behöver väl inte bli kristen för det..

Imorgon åker jag och pappa upp till Leksand, det var tänkt att Denise skulle följa med men det sket sig..
Får se hur länge jag blir kvar!

Nu hojtar pappa om att maten är klar. Lasagne! MUMMMAAAAA


Direkt från Åreheds




No life = inget liv på svenska

Paranormal activity

Hej hopp gummisnopp!
Igår bestod min kväll utav två aptöntiga luffare. Ni känner säkert till dom, Max Kottorp och Oliver Carlson. Det blev en filmkväll samt middag och snaaaaaaaaacks. Det var nizzz bara att jag höll på att skita på mig... Slutet på Paranormal activity dödar mig.. BLÄ

Nu har jag och Maxen käkat frulle och kollar återigen film, de sooft mannen.
Imorgon åker han och Olivert till Greece, skönt för dom...

Vi hörs guys! Simma vidare / Å



Shit såååå sexiga..





öregrund

Aaaaaa tjänna.

Ikväll har jag och mina brothers bakat pizza, den blev helt OK. Man kan inte förvänta sig mer av tre inkapabla människor liksom. Jag har aptråkigt, mina bröder är allmänt trötta (Kan det bero på gårdagen?) och mina padres är ute med båten.
Det är bara jag och lössen som är sköna i detta hushåll typ.. Aja nu ska jag återgå till TV tittandet.

Kramizzz / B

P.S Om det inte är sol imorgon så avlivar jag någon/något. D.S



Jeppe B får bjuda på dagens foto. Helt utan anledning ba.


Justin Bieber

Tjo man!
Nån viskade i mitt öra att Sara B tokdiggar Justin Bieber.. Kan det stämma? Vad vet jag..
Anyhow, hoppas ni mår fint våra söta små läsare!

Som den sköna röven nämnde i sitt inlägg nedan så har vi stått ut med varandra i 11 dygn vilket kan tyckas vara lite överdrivet mycket, men jag är alive precis som den andra b-ruden så ni behöver inte vara oroliga!

Hon drar till stugan idag (skönt) och jag blir kvarlämnad i Uppsala. Får se vad jag hittar på för skoj.. Hörs senare min fans!

Tare lugnt nu!
Tjing / Å



Shit vad snygg jag är

Aaaaaa

Tja Tja bloggen!

Nu har jag precis kommit hem från min granne (Sara). Vi har väl haft det kul.. Eller?
Skämt o sido, vi har haft det väldigt bra tillsammans dessa 11 dygn vi har spenderat tillsammans.
Idag skulle vi egentligen ha åkt och badat med Agnes G till lyssnarängen, men väderguden är inte med oss idag tyvärr.. Så jag ska ta mitt pick och pack och bege mig till mitt sommarställe i Öregrund någon gång under dagen istället. Men nu är det dags för en dusch! SCHMAAAAAACK!

heido. / Sara Berggren.. (stelt med namnunderskrift)



Puss gozze


Göttmos

Tjenare alla bananätare, (apor alltså). Som ni säkert redan märkt så har jag och min kollega Sara Berggren skaffat oss en alldeles egen blogg, namnet därav våra otroligt klippska ideér.. Vi hoppas att ni kommer joina denna site och få er några goda stunder i livet. Vi kommer att uppdatera när vi har tid, för det är ju mycket nu och så... Ajaa

Take care bitches, simma lugnt hälsningar Brainstoorm.



Den här b-ruden är skön, snäll, gullig, omtänksam, m.m.. Kan det bero på hennes faster Sara? Det bör diskuteras.. Anyway säg hey till Majset!

RSS 2.0